Очаквам министър Гроздан Караджов незабавно да освободи председателя на АПИ,

...
Очаквам министър Гроздан Караджов незабавно да освободи председателя на АПИ,
Коментари Харесай

Петков: Гроздан Караджов незабавно да освободи председателя на АПИ

" Очаквам министър Гроздан Караджов неотложно да освободи ръководителя на АПИ, поради чиито дейности и бездействия е нарушен публичният интерес в интерес на привилегировани компании. "

Това разгласи във фейсбук профила си министър председателят в оставка Кирил Петков, откакто през вчерашния ден от Министерски съвет оповестиха, че Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ) едностранно е прекратила всички нови публични поръчки за настоящ ремонт и поддръжка на републиканската пътна мрежа поради нередности в документите.

" Единствената функционалност на институциите е да работят в интерес на хората. Действията на Министерство на регионалното развитие и организация «Пътна инфраструктура» от тази седмица са показателни, че на България е нужно ново антикорупционно болшинство, което да пресече вечно порочните модели на предходната власт и да върне институциите на жителите ", написа Петков.
" Очаквам народните представители незабавно да обсъдят казуса в районната комисия и да излязат със законосъобразно решение, което да подсигурява, че българските пътища ще се поддържат без пропуск, в това число през зимния сезон.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР