Очаквам мач в САЩ до няколко месеца, след това още

...
Очаквам мач в САЩ до няколко месеца, след това още
Коментари Харесай

Кобрата в Пловдив: Очаквам мач в САЩ до няколко месеца ВИДЕО...

Очаквам мач в Съединени американски щати до няколко месеца, по-късно още няколко срещи, с цел да добием рутина и да се изстреляме нагоре в класациите. Това сподели олимпийският ни първенец по бокс Кубрат Пулев, който дойде в Пловдив, с цел да срещне със студенти от ВУСИ, съобщи кореспондент на " Марица ".

Посещението на Кобрата е по покана на студентския съвет и управлението на университета. " Лично ме предложения ректора проф. Манолов, който е извънредно образован, зареждащ и магнетичен. Той ми води лекции в УНСС. Покани ме с готовност и естествено откликнах. Винаги ми е прелестно да пристигам в Пловдив. Все отново бащами беше от тук и аз обичам този град ", сподели Пулев на влизане във висшето образователно заведение.

Той показа още, че изгаря от предпочитание да се срещне със студентите и да реализира разговор с младежите, които са бъдещето на страната. " Искам да им вдъхна малко мощ, сила и религия в тях самите, което е доста значимо във времената, в които живеем ", сподели той.



Пулев не пропусна да разяснява последните зрелищни боксови срещи. ЗА загубата на Антъни Джошуа той уточни, че я очаквал. " Казах на приятелите си, че ще загуби. Даже желаех да заложа. Сега в случай че има втори мач, чакам Усик да го нокаутира даже ", предвижда Кобрата.



Относно срещата на Циганския крал, Пулев уточни, че не е видял предстоящата техника и хубост. " До 3-4 рунд щях да заспя, тъй като цяла вечер стоях да очаквам мача. След това се посъбудих, стана забавно ", сподели боксьорът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР