Очаквам Конгресът да се състои на 15 март, както е

...
Очаквам Конгресът да се състои на 15 март, както е
Коментари Харесай

Димитър Бербатов: Очаквам Конгресът да се състои на 15 март


Очаквам Конгресът да се състои на 15 март, както е плануван. Това съобщи претендентът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов, който дружно с члена на неговия екип Мартин Петров се срещна през днешния ден с представители на футболните клубове от Русе и района.

„ Винаги съм оптимист. Винаги се надявам на най-хубавото, само че се сготвям също и за най-лошото. Правя каквото зависи от мен, което е вярно и професионално “, стартира Бербатов и продължи:

„ Дори на моменти на хората да им е досадно, че за трети път ги събираме и им приказваме за неща, които и преди са чували, то би трябвало да бъде направено. Надявам се и другите кандидат-президенти да създадат сходно нещо, а не да си изберат два-три района и да кажат, че и те са създали същото “.

Бившият национал разяснява, че чака Конгресът да се състои на 15 март, както е плануван. „ Ние по тази причина се приготвяме и сега обикаляме. Клубовете не би трябвало да се поддават на подправени клюки или в случай че някой стартира да ги пропагандира от БФС, да подписват някакви заявления на хвърчащи листи и да се споделя, че желаят да се отсрочва Конгресът. Това го няма в устава под никаква форма. Ти може да поискаш събиране на Конгрес, само че не и отсрочване. В същото време това демонстрира страхът, който е обзел хората от БФС, тъй като те знаят какво идва и какво ги чака и желаят да отсрочат неизбежното във времето “.

По отношение на останалите претенденти за президентския пост, той показа: „ Имената, които чувате, слушам и аз. В същия миг ме интересува аз и моят екип какво вършим, моята акция и стратегия. Нямам терзание да премеря сили с който и да е, както едно време мерих сили на терена, само че стига конкуренцията да бъдат почтена, откровена и отворена пред всички “, сподели още някогашният нападател на Манчестър Юнайтед.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР