Очаквам коалиционният съвет тази вечер да следва постигнатите със консенсус

...
Очаквам коалиционният съвет тази вечер да следва постигнатите със консенсус
Коментари Харесай

Радев: Правителството не трябва да губи фокус върху социално-икономическите проблеми у нас заради РСМ

Очаквам съдружният съвет довечера да следва постигнатите със консенсус и мнение оферти от КСНС от януари. Да отстоява българския интерес и копенхагенските критерии за участие, които се базират доста тъкмо върху човешките права и недопускане на дискриминация. Ако всичко това се случи, ние по най-бързия метод ще помогнем на РСМ да върви стабилно по този път. Това сподели пред публицисти президентът.
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 402
" Надявам се, че поради фокуса на държавното управление върху външната политика, то няма да губи от взор тежката социално-икономическа рецесия в страната. Очаквам стремежа и силата, които се влагат за решение на проблемите на РСМ за нейния път към Европа, да се ползват и във връзка с българските жители, бедността и инфлацията ", сподели още президентът.

Той не даде съответен отговор на въпроса дали ще свика КСНС по тематиката за Северна Македония, както и дали обществената политика и високите цени са мотив за свикването на консултативния орган към президента.

Относно така наречен български „ Магнитски ” Радев съобщи: " Очевидното отвращение на Прокуратурата да се бори с корупцията в България не значи, че би трябвало да се погазват съществени закони и човешки права, с цел да се търси правдивост. "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР