Очаквам извинение за епитетите и обидите, обяви на брифинг на

...
Очаквам извинение за епитетите и обидите, обяви на брифинг на
Коментари Харесай

Мария Габриел: Очаквам извинение за епитетите

Очаквам опрощение за епитетите и обидите, разгласи на брифинг на ГЕРБ номинираната за министър председател от партията Мария Габриел.

Големият въпрос е дали новото държавно управление ще бъде гласувано в пленарна зала

Вчера тя връчи на президента Румен Радев директория с изпълнен мандат за ново държавно управление, на което тя ще е министър-председател. В досието има и лист с имена на министри.

Малко по-късно от ПП-ДБ разгласих, че имената не са съгласувани с тях. Финансовият министър и съпредседател на " Продължаваме промяната " Асен Василев разгласи, че Габриел е " най-красивото лице на мафията ".

Снимка: БГНЕС

„ Не съм нарушила Конституцията, указът е за назначение на министър-председател. Всички министри, които и в този момент са в екипа, са поели ангажимент за 18 месеца. Продължавам да имам вяра, че България има потребност от държавно управление – в него двамата сътрудници да бъдат равнопоставени ", сподели още Габриел.

През последните две седмици Борисов не вдигаше телефона на никой от нас и не участваше в тези договаряния, сподели министър председателят в оставка

Ние през вчерашния ден направихме същото, което те направиха преди седмица - подадоха оставка, до момента в който ние с Габриел сме в чужбина, разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР