Очаквам и правителството, и народните представители, докато решават въпросите за

...
Очаквам и правителството, и народните представители, докато решават въпросите за
Коментари Харесай

Президентът: Очаквам правителството и народните представители, докато решават въпросите за собственото си политическо бъдеще, да не забравят и огромната си отговорност към гражданите

Очаквам и държавното управление, и народните представители, до момента в който вземат решение въпросите за личното си политическо бъдеще, да не не помнят голямата си отговорност към жителите и дадените обещания за справяне с инфлацията, със обществената и икономическата рецесия.

Това съобщи през днешния ден пред публицисти президентът Румен Радев в отговор на въпрос, откакто взе участие в церемонията по награждаване на спечелилите в 22-ото издание на състезанието по програмиране “CodeIT ”.

Държавният глава прикани парламентарно показаните партии да не позволяват несъгласията сред тях да изместват на назад във времето ползите на страната и на българите.

Именно от тяхното държание и дейности зависи освен доверието към личните им политически обединения, само че и доверието към политическата система в България като цяло, акцентира още президентът Румен Радев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР