Очаквам един политически дебат в предизборна кампания, заяви в интервю

...
Очаквам един политически дебат в предизборна кампания, заяви в интервю
Коментари Харесай

Денков: Териториалните планове не затварят централи, целта им е да помогнат на хората

Очаквам един политически спор в предизборна акция, съобщи в изявление за Българска телеграфна агенция министър председателят във връзка импортираното искане за избор на съмнение кабинета поради политиката в бранш „ Енергетика “. Министър-председателят е в испанския град Гранада, където взе участие в Третата среща на Европейската политическа общественост. 

„ Ще договаряме през идващите седмици по териториалните проекти, тъкмо по тази причина те би трябвало да бъдат в Европейската комисия, в случай че те бъдат извадени, ние няма по какъв начин да преговаряме “, сподели още.

Той акцентира, че тази полемика с  Европейската комисия би трябвало да върви паралелно с диалозите с миньорите и енергетиците.

Затова е значимо не да стоят на автомагистралата, а в действителност да дойдат, с цел да влезем в дълбочина на диалога. От това, което се видя, аз съм уверен, че огромна част от тях не схващат каква е същината на проектите и по какъв начин в действителност те биха помогнали. Плановете не са тези, които затварят централите, както те си ги показват. Плановете са тези, които оказват помощ, когато пазарът затвори централите, когато те не могат да работят, тъй като има по-евтин ток от други източници, изясни Денков.

По думите му посредством териториалните проекти ще се помогне на тези райони да развиват бизнес, който е актуален и надлежно би основал работни места, по-добри от тези сега. 

Премиерът разяснява и публикуваното подправено видео с неговото лице.

Това е киберпрестъпление, аз в никакъв случай по никакъв мотив не съм призовавал хора да дават персоналните данни и в никакъв случай няма да го направя. Много е значимо хората да знаят, че не би трябвало да го вършат, който и да се появи по тв приемника. Подали сме сигнал в Главна дирекция „ Борба с проведената престъпност ”, те дават отговор за това да бъде, първо, свалено видеото и второ, да се откри кой е поръчителят, изясни министър председателят. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР