Очаквам да се сформира широка коалиция. Време е за нови

...
Очаквам да се сформира широка коалиция. Време е за нови
Коментари Харесай

Симеон Дянков се обяви за широка управленска коалиция

Очаквам да се образува необятна коалиция. Време е за нови промени в политиката, това чакат хората. Това разгласи някогашният финансов министър Симеон Дянков след днешните избори у нас пред Нова тв.

" Време е за нови промени в политиката. Това чакат хората. Искат повече обучение. Това бе тематиката, която хората най-вече разясниха, когато през днешния ден седях на опашката, с цел да гласоподавам във Вашингтон ", сподели Дянков.

Според него " това държавно управление изглеждаше много изморено в последната година ". Той даде и прогнозата си за формата на бъдещия кабинет.

" Очаквам да се образува необятна коалиция. И тази коалиция да каже какво вършим по избрани тематики. Корона рецесията е нещо, по което би трябвало да се работи. Има икономисти и финансисти. Има положителни експерти в партиите, които влизат в Народното събрание. Вярвам, че след 2-3 дни от партиите ще спрат да приказват, а нещата ще се трансформират ", разгласи той.

" Политиците би трябвало да създадат по-широка и постоянна коалиция. Така ще могат да се борят и с пандемията. Тук Байдън се оправя доста добре. Вчера бяха имунизирани 4 милиона американци ", добави Дянков.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР