Очаквам да има кабинет и чакам с голямо нетърпение Народното

...
Очаквам да има кабинет и чакам с голямо нетърпение Народното
Коментари Харесай

Илияна Йотова очаквала с нетърпение да има кабинет

Очаквам да има кабинет и очаквам с огромно неспокойствие Народното събрание да гласоподава този кабинет и той да стартира да работи. Tова сподели вицепрезидентът Илияна Йотова пред публицисти в Казанлък, представена в Българска телеграфна агенция. Тя е посетител на града във връзка откриването на 18-ата Световна среща на българските медии, която събира в града публицисти от целия свят.

Според нея не е положително начало Денков да споделя, че няма доверие на ГЕРБ, а единствено на Габриел.

На въпрос по отношение на състава на бъдещия кабинет Илияна Йотова уточни, че не трябва да се влиза в хипотези, тъй като описът не е финализиран.

„ Ако е този, с който разполагат медиите, не мога да разясня, тъй като огромна част от тях не ги познавам персонално, само че не бих желала никога да се включвам в този звук на отричане и конфликтност още преди да сме разбрали защо става дума ”, акцентира тя.

Йотова уточни, че бъдещите министри ще би трябвало да носят своята отговорност, тъй като „ ще би трябвало да поставят кървави подписи, ще би трябвало да принуждават европейските институции да заобикалят европейските закони, с цел да ни вкарат в еврозоната и ще би трябвало да проведат този тежък диалог с Урсула фон дер Лайен, тъй като ще би трябвало да извършат законни и противозаконни уволнения в администрацията, ще би трябвало да трансформират службите за сигурност и Министерство на вътрешните работи с наши, с цел да прави нашите избори ”, сподели още Илияна Йотова.

Относно митинга тази вечер пред президентството тя изясни, че всеки има право да изрази мнението си.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР