Очаквам да бъде ускорен трансферът на делата и случаите от

...
Очаквам да бъде ускорен трансферът на делата и случаите от
Коментари Харесай

Кьовеши: Очаквам по-бързо делата от България

Очаквам да бъде интензивен прехвърлянето на делата и случаите от България, по които ще работи европейската прокуратура. Това разгласи европейският основен прокурор Лаура Кьовеши  по време на брифинга си пред българските медии.
Припомняме, че Кьовеши е на двудневно посещаване в София от през вчерашния ден.
 Кьовеши пред Стоилов: Въпросът за профилираното правораздаване е спорен Кьовеши пред Стоилов: Въпросът за профилираното правораздаване е спорен
Министърът на правораздаването проф. Янаки Стоилов и екипът му организираха среща с европейския основен прокурор Лаура Кьовеши. Проф. Стоилов...
" Ако българските жители разполагат с информация, за която считат, че е значима за нас, могат да я рапортуват непосредствено на уеб страницата на прокуратурата – всеки сигнал може да бъде на български език или на някой от езиците на останалите 22 страни в границите на европейската прокуратура. Няма да вършим разлика сред лицата, за които да се подават сигнали ", уточни тя.
Кьовеши особено се обърна към нашите сънародници: „ Европейската прокуратура не е задгранична институция. Това е институция, която служи в полза на европейските жители. Ние желаеме да работим за вас и да спечелим вашето доверие! “.
Очаквайте детайлности!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР