Очаквам, че в ролята си на началник и под ваше

...
Очаквам, че в ролята си на началник и под ваше
Коментари Харесай

Шефът на ВМА с нови пагони на бригаден генерал

Очаквам, че в ролята си на шеф и под ваше управление Военномедицинската академия ще бъде пример за качествени медицински услуги, бистрота на решенията и финансова резултатност, съобщи президентът и висш главнокомандващ Въоръжените сили Румен Радев.

Той удостои с висше офицерско звание "бригаден военачалник " проф. Мутафчийски и го назначи на длъжността шеф на ВМА и основен доктор на Въоръжените сили на България. При връчването на пагоните на церемонията през днешния ден на "Дондуков " 2 Радев поздрави бригаден военачалник Мутафчийски с новото звание и новата служба, пожела му здраве, сили и непримиримост, с цел да може да осъществя визията си за по-нататъшно развиване на ВМА, която да продължи да бъде и средище за развиване на просвета и за подготовка на млади фрагменти на международно равнище.

Президентът сподели, че връчва пагоните на заслужен български офицер, като добави, че това е акт на благодарност и висока оценка за професионализма и отдадеността на Мутафчийски на военната медицина.

Румен Радев изрази убеденост, че с професионалните, организаторските и лидерските си качества Мутафчийски ще продължи да способства за одобряването на ВМА като реномирано, съвременно и дейно здравно заведение. Вярвам, че ще допринесете да се запазят и да продължат да се развиват дългогодишните обичаи на ВМА, сподели президентът Радев. Той също по този начин изрази убеденост, че знанията и експертизата на Мутафчийски, добити на лидерски позиции, ще бъдат поръчител за издигане на престижа на здравното заведение.

От своя страна бригаден военачалник Венцислав Мутафчийски означи, че съществена в ръководството на ВМА е приемствеността, като добави, че осъзнава отговорността пред себе си. В ръководството на тази болница би трябвало да се гледа напред, освен да се задържат достигнатите позиции, да се надгражда, сподели Мутафчийски.

Той съобщи, че няма да разреши да се опетни името на ВМА, на сътрудниците му, както и неговото име и благодари за оказаното му доверие.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР