Очаквам БСП да върнат мандата. Те в момента не правят

...
Очаквам БСП да върнат мандата. Те в момента не правят
Коментари Харесай

Даниел Митов : Парламентът е изчерпан, всички се намираме в едно калище

Очаквам Българска социалистическа партия да върнат мандата. Те сега не вършат нищо друго с изключение на да бавят мандата и да нарушават Конституцията. Явно някакви схеми вървят, не знам. Това съобщи заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “, в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 643
„ Не мога да схвана по какъв начин е допустимо неразбориите на ръководещите да са наша виновност. ПГ на Демократична България си излъчваха сами. Г-н Иванов даже подреди да бъде свален записа от свободните медии. Нещата, които се споделиха на тази среща направиха по този начин, че Има Такъв Народ да изоставен договарянията. Единственото, което аз виждам е сивота и некадърност да се оправят с рецесиите, които самите те забъркаха “, изясни той. „ По никакъв метод ние не сме манипулирали този запис “, акцентира Дончев.

„ Ние сме дясна партия. Аз съм антикомунист, откогато се помня. Причините аз да не одобрявам Бойко Рашков са, че арестува нелегално и че не е приключил нищо, само чухме голи изказвания, без доказателства. По неговото време Министерство на вътрешните работи не направи нищо, Министерство на вътрешните работи се разлага, убиват се хора от дрогирани и пияни водачи. Друга причина бе, че той изигра мракобесна роля да мачка хора и да ги плаши, тъй че те да не вървят да гласоподават. Действията на Бойко Рашков са в прорез с правилата на демокрацията “, изясни зам.-председателят на.

„ Въвеждането на гласоподаване с хартия е европейска процедура. Машинното гласоподаване е ненадеждно, в случай че не се управлява гласуването. При него хора с невисок учебен ценз се срамят да гласоподават “, счита той.

По отношение на ръководителя на КЕВР става въпрос за юридически проблем. За мен КЕВР си има ръководител и това е Иван Иванов, сподели Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “,.

" Този парламент е привършен. В момента сме в калище, което ръководещите съумяха да забъркат. Всички махаме с ръце и крайници. Само с възторг в политиката не може. Има съществени проблеми, с които ще би трябвало да се заемем, като този с газа ", сподели още Митов.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР