Очаквахме, че така поднесения голям сигнал от Елена Йончева, ще

...
Очаквахме, че така поднесения голям сигнал от Елена Йончева, ще
Коментари Харесай

Милен Михов от ВМРО: Няма да се откажем от общия път за евролистата, хората не виждат основание за разделение

Очаквахме, че по този начин поднесения огромен сигнал от Елена Йончева, ще засегне голям брой министри и министерства, а то засегна културата. Тези флашки и диалози пораждат подозрения, че информацията е остаряла и е защитавана, а по-късно предадена на Българска социалистическа партия. Вярваме, че Прокуратурата ще си свърши работата, а тя не е бухалка за ръководещите. Това съобщи доцент Милен Михов от Вътрешна македонска революционна организация в предаването "Плюс-минус " по Нова телевизия.

"Няма да се откажем от общия път за евролистата, хората не виждат съображение за разделяне. Тези избори имат голямо значение ", сподели още той по тематиката за евроизборите.

"Правителството стартира една огромна акция за интеграция на ромите. резултатът ще се почувства след години. Още тази година близо 20 000 деца бяха върнати в учебно заведение. Имаме случаи, че в обещано учебно заведение се регистрира, че доста деца не посещават класовете и за това са сезирани локалните управляващи, които са длъжни да наложат санкции, чиито резултат е 0 ", добави доцент Михов за ромската интеграция.

"Когато служителите на реда приложат закона върху ромите, които нарушават реда, се появяват някакви ромски организации. Те основават условия за автоцензура, а служителите на реда в доста случаи са с "вързани " ръце ", приключи тематиката доцент Милен Михов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР