Очаквахме, че поне на днешния ден този, който по Конституция

...
Очаквахме, че поне на днешния ден този, който по Конституция
Коментари Харесай

Борисов пита Радев откъде знае кой ще е следващият главен прокурор

Очаквахме, че най-малко на днешния ден този, който по Конституция е предназначен да потушава острия спор на политическите партии - тъй като това е смисълът на демокрацията, задачата на президентската институция,. Това съобщи в Пловдив някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка думите на президента Румен Радев, че единствените думи на Борисов, които имат значение, са тези, които

Лидерът на ГЕРБ посочи, че сме имали такива президенти като Жельо Желев, Петър Стоянов, Георги Първанов или Росен Плевнелиев, които са успявали да понижат напрежението, тъй че страната да излезе от рецесията.

" Съединението, Радев, не е единствено да гледаш твоите хора, а всички други да са неприятни. Трябва да умееш да приказваш и с най-големите си врагове, а това са политически съперници " , заяде се той и се закани, че повече няма да оставя ненаказана неистина.

Борисов попита Радев от кое място знае кой ще е идващият основен прокурор.
 Румен Радев: Само думите на Бойко Борисов пред идващия основен прокурор имат значение
Румен Радев: Само думите на Бойко Борисов пред идващия основен прокурор имат значение

Да излекуваме комплексите си за политическата неизбежност

" Ами в случай че той попита за торбичките на Пламен Узунов от Пловдив, както и на Копринков (Николай Копринков - другият консултант на президента - бел. ред.)? Може първо този нов основен прокурор тях да попита. Или за всичките далавери на твоя кръг ", посочи той и акцентира, че президентът занапред знае какви задания ще даде на новия обвинител №1. Самият Борисов можел да каже доста неща на бъдещия основен прокурор за хората на Радев.

По мотив рецензиите към ГЕРБ Борисов изрази неразбиране по какъв начин по този начин държавен глава ще плаши най-голямата политическа партия, която през днешния ден е в съпротива.

По негови думи сега ръководещите имали полза България да е толкоз безпомощна като реакция на всевъзможни рецесии. Истината обаче щяла да пристигна, когато стартират да идват огромните сметки за хората от това, което Радев предизвикал.
 Борисов: Държавата ни е разграничена от този, който е предназначен да пази нейното единение
Борисов: Държавата ни е разграничена от този, който е предназначен да пази нейното единение

България ще се върне измежду отличниците в Европа
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР