Очаквах, че кампанията на моите опоненти ще бъде насочена към

...
Очаквах, че кампанията на моите опоненти ще бъде насочена към
Коментари Харесай

Фандъкова: Важно е да предлагаме реалистични решения, за да не подвеждаме хората

Очаквах, че акцията на моите съперници ще бъде ориентирана към отказване на направеното, към подценяване и омаловажаване, само че това, което е значимо е това, което можем да предложим на нашите съграждани. Предлагам стратегия, която е доста реалистична, доста съответна, сподели в студиото на Сутрешен блок Йорданка Фандъкова, претендент за кмет на София.

Тя акцентира, че тази стратегия " почива на готови планове, на натурализъм, на работещи решения ", тъй като това, което са създали през последните години разрешава да предложат и смяна в целите.
Йорданка Фандъкова, претендент за кмет на София: Много значимо е, че към този момент имаме опция да влезем по-активно, по-целенасочено в кварталите. Защо в този момент? Защото през всичките тези години ние насочихме изпитание към базовата инфраструктура. Големите улици и булеварди.
Фандъкова акцентира, че над 100 са огромните обекти, които са съумели да реновират и изградят, с цел да могат да обезпечат придвижването на огромната част от хората в града. Това ни разрешава в този момент да влезем по-усилено в кварталите. Разбира се, освен кварталните улици, само че те са значими, сподели претендентът за кмет на София.

Йорданка Фандъкова означи, че в квартал " Овча купел " с изключение на метрото, което се построява, са направени доста вложения в уличната мрежа. В средата на идната година ще бъдат отворени 4 метростанции в " Овча купел ", което ще създадат достъпа до центъра и останалите елементи на града комфортен за хората.
Йорданка Фандъкова, претендент за кмет на София: Най-голямото предизвикателство в кварталите сега е паркирането. Това е значимата задача. Общинска стратегия за създаване на паркингите плюс стратегия с обществено частно партньорство. Има към този момент интерес от страна на бизнеса. Много е значимо, с цел да можем да осигурим и финансирането.
Фандъкова акцентира, че е доста значимо да се оферират реалистични, работещи решения, с цел да не се подвеждат хората. Много от моите съперници оферират извънредно доста неща, дават обещание всичко, само че би трябвало да си даваме сметка, че това са планове на стойност 10-20 пъти повече от бюджета на София, сподели Фандъкова.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР