Очаква се звездата на Реал Мадрид Тони Кроос да се

...
Очаква се звездата на Реал Мадрид Тони Кроос да се
Коментари Харесай

Коментари на Кристиано Роналдо изправят звездата на Реал Мадрид в гореща вода преди сблъсъка с Барселона

Очаква се звездата на Реал Мадрид Тони Кроос да се сблъска с още освирквания по време на финала за Суперкупата на Испания против Барселона, откакто подтикна към този момент ядосаните почитатели в Саудитска Арабия.

След като влезе като запаса през второто полувреме при епичната победа с 5-3 над горчивия противник Атлетико Мадрид в четвъртък, Кроос беше обект на насмешки от саудитската аудитория всякога, когато допре топката, като преди този момент твърдеше, че трансферната активност на страната " унищожава футбола ". Бившият амулет на Реал Мадрид Кристиано Роналдо проправи пътя за суперзвезди да играят в Саудитската професионална лига, като Карим Бензема, Неймар и Садио Мане - както и по-млади звезди като някогашния ас на Уулвс Рубен Невес - го последваха.

Крос изясни на Sports Illustrated по време на летния трансферен прозорец: „ Всеки би трябвало да вземе това решение за себе си, като Кристиано Роналдо, който реши да го направи към края на кариерата си. Но става доста мъчно, когато играчите к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР