Очаква се значителен натиск от продажби в размер на близо

...
Очаква се значителен натиск от продажби в размер на близо
Коментари Харесай

5 крипто проекта, които отключват токени за близо $1 милиард през февруари

Очаква се забележителен напън от продажби в размер на близо $1 милиард да окаже въздействие върху пазара на криптовалути заради забележителното отключване на токени.

По-специално, планове като Optimism ( OP ), Avalanche ( AVAX ), The Sandbox ( SAND ), Aptos ( APT ) и Sui ( SUI ) са измежду тези с най-значителни събития по отключване.

Обикновено новите планове за криптовалути имат интервал на придобиване на права, през който техните токени се държат в заключено положение. Въпреки това, откакто настъпи отключването на токените, притежателите им получават опцията да ги продават или трансферират..

Най-голямото събитие за отключване на токени през февруари 2024 година е обвързвано с Avalanche (AVAX), при което ще се отключат токени на стойност $344 милиона. Според данните, разнообразни крипто планове са подготвени да отключат токени на стойност почти $982.78 милиона, събрани от BeInCrypto. Avalanche води с най-голям % на отключване на токени.

На 22 февруари се чака Avalanche да отключи 2.60% от предлагането си в обращение, което се равнява на 9.54 милиона токена AVAX на стойност $344.17 милиона.

Aptos е планувано да отключи 24.84 милиона APT токена на стойност $229.54 милиона на 11 февруари 2024 година Историческите данни демонстрират, че предходните отключени на 12 януари 2024 година и 12 декември 2023 година токени, са довели до спад на цените надлежно със 17.94% и 14.10%.

The Sandbox възнамерява да инжектира $95 милиона в обращение на 14 февруари 2024 година, отключвайки 205.59 милиона SAND токена, което съставлява 9.19% от предлагането в обращение.

Очаква се Optimism и Sui също да пуснат обилни количества токени в обращение. В последния ден на февруари Optimism ще пусне в обращение 24.16 милиона OP токена на стойност $76.58 милиона за главните сътрудници и вложители. Едновременно с това на 3 февруари Sui ще пусне 34.62 милиона токена на стойност $54 милиона за програмата за достъп на общността.

Обичайна процедура за крипто търговците и вложителите е да наблюдават от близко събития като отключване на токени. От значително значение е обаче да се означи, че сходни събития не всеки път водят до спад в цените на токените, защото разнообразни други фактори оказват въздействие върху ценовите дейности на пазара.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР