Очаква се защитникът Тоби Алдервейрелд да се завърне в игра

...
Очаква се защитникът Тоби Алдервейрелд да се завърне в игра
Коментари Харесай

Почетино с нова информация за Алдервейрелд

Очаква се бранителят Тоби Алдервейрелд да се завърне в игра за Тотнъм чак при започване на януари поради травмата в слабините, която го изтезава, съобщи мениджърът на отбора Маурисио Почетино. Белгиецът се контузи по време на мача от Шампионската лига против Реал Мадрид на 1 ноември, извоюван с 3:1.

" Сегашните ни упования са той да бъде по-дълго отвън терена, в сравнение с бяха предварителните прогнози - съобщи Почетино на конференция преди съботното дерби против Арсенал. - Винаги при този вид травми нещата не могат да бъдат планувани с акуратност. Просто би трябвало да чакаме”.

“Първоначално знаехме, че е навън до Коледа. Тоби е отчаян, когато разбра, че евентуално ще се върне на терена при започване на януари, само че преди да се стигне до рехабилитация, би трябвало да имаме възстановяване”, сподели още треньорът.
It's a blow for Spurs.

Toby Alderweireld could be sidelined until after Christmas.https://t.co/lvcZIPLEn8 pic.twitter.com/osZRopMUMw
— BBC Sport (@BBCSport) November 16, 2017

Тотнъм е на 3-о място в класирането, на 4 точки над Арсенал, заемащ 6-ата позиция. Все още обаче “шпорите” не са печелили на “Емиратс”, откогато аржентинецът ги пое през 2014-а година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР