Очаква се в сряда представителите (долната камара на Конгреса на

...
Очаква се в сряда представителите (долната камара на Конгреса на
Коментари Харесай

Тази седмица решават за импийчмънта на Байдън

Очаква се в сряда представителите (долната камара на Конгреса на САЩ) да гласоподава, с цел да формализира

Това оповестява " Ройтерс ",   като цитира свои източници измежду републиканците.

По-рано в понеделник републикански народен представител сподели, че ръководителят на Камарата на представителите Майк Джонсън е разкрил проекти за гласоподаване в четвъртък на среща при закрити врата, което беше повторено и от други републиканци.
 Хънтър Байдън упрекнат и за укриване на налози
Хънтър Байдън упрекнат и за укриване на налози

След делото за нелегално оръжие

Камарата в четвъртък излиза в отмора в края на годината от повече от три седмици.

Републиканците в Камарата на представителите Байдън за дейности, клоито вероятно е направил като вицепрезидент по време на администрацията на президента Барак Обама през 2009-2017 година

Те също по този начин упрекнаха Министерството на правораздаването на Съединени американски щати в непозволена интервенция в следствието на сина на предприемача на Байдън Хънтър Байдън. Министерството на правораздаването отхвърля да е направило нарушаване.

Републиканският представител Кели Армстронг показа в четвъртък резолюция от 14 страници , която ще разреши на цялостната камара да гласоподава за разрешаване на следствието.

Републиканците в Камарата на представителите  обвързващи дейностите на Байдън като вицепрезидент с бизнеса на сина му. Малко евентуално е Сенатът, където Демократическата партия на Байдън има едва болшинство, да осъди президента.
 Заплаха от импийчмънт надвисва над Джо Байдън
Заплаха от импийчмънт надвисва над Джо Байдън

Обвинения за корупция за президента

Конгресменът Байрън Донълдс, член на една от трите комисии, проверяващи Байдън, съобщи пред Fox News в неделя, че чака следствието да завърши през идващите два месеца .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР