Очаква се утре съдът да се произнесе по искането на

...
Очаква се утре съдът да се произнесе по искането на
Коментари Харесай

Пребитото дете в Пловдив остава в много тежко състояние и с опасност за живота


Очаква се на следващия ден съдът да се произнесе по настояването на прокуратурата за взимане на непрекъсната мярка „ задържане под стража “ на осиновителката

Пребитото дете в Пловдив остава в доста тежко положение и заплаха за живота. Лекарите не престават да се борят за живота на дребното момиченце. По тялото ѝ има голям брой тежки контузии и раздрани органи.

Детето е признато в болница в събота, а дамата, която го е осиновила обяснила пред медиците, че то е паднало от леглото. След приема те алармират органите на реда, тъй като съгласно тях пострадванията не отговорят на данните дадени от дамата.

Образувано е досъдебно произвеждане, през днешния ден от прокуратурата оповестиха, че 41-годишната жена е с повдигнато обвиняване и е арестувана за 72 часа.

Осиновителката твърди, че е гледала детето сама и, че и този ден са били единствено двете. От държавното обвиняване обаче оповестиха, че проверяват дали не е имало и трети човек.

Назначена е съдено здравна експертиза за психическото положение на дамата.

Очаква се в сряда съдът да се произнесе по настояването на прокуратурата за взимане на непрекъсната мярка „ задържане под стража “ на осиновителката.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР