Очаква се указът на президента Румен Радев за разпускане на

...
Очаква се указът на президента Румен Радев за разпускане на
Коментари Харесай

Очаква се указът на президента за разпускане на Народното събрание

Очаква се указът на президента Румен Радев за разформироване на 48-ото Народно заседание и насрочване на избори за нов парламент.  С различен декрет президентът би трябвало да назначи служебно държавно управление. Президентът разгласи предходната седмица решението си предварителните избори да се проведат в първата неделя на април и отпред на служебното държавно управление още веднъж да е Гълъб Донев.

Още преди да влязат и да положат клетва, че ще се управляват от ползите на народа, депутатите от 48-ото Народно събрание дадоха явен знак, че не чакат Народното събрание да има живот по-дълъг от няколко месеца. И познаха, въпреки че, съгласно думите им, " поставиха всички старания " да защитят парламентаризма, да се обединят към целите, припознати поотделно от всички, и да излъчат постоянно държавно управление. 

Как ги изпращат гласоподавателите, каква оценка им дават, какво чакаха и какво се случи, продължава ли да се стопява доверието сред хората и политиците - чуйте в анкетата на кореспондента ни в Благоевград Кети Тренчева. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР