Oчаква се трафикът към София да се увеличи през днешния

...
Oчаква се трафикът към София да се увеличи през днешния
Коментари Харесай

София отново се пълни след празничните дни


Oчаква се трафикът към София да се усили през днешния ден. По данни на полицията опашката от чакащи коли на Автомагистрала "Тракия " все още е над 1 км, осведоми Bulgaria ON AIR.

Много от тези, които напуснаха града преди празниците, може и да не съумеят да се приберат. Всички, които ще се опитат да влязат през днешния ден в столицата, ще бъдат подробно проверявани от Министерство на вътрешните работи. При нередности в декларациите ще има наказания.

Стотици водачи напуснаха София преди да бъде въведена възбраната за излизане от града по великденските празници. Прибирането ще става през двата прозореца, позволени за прекосяване през КПП-тата: сред 6 и 8 ч. сутринта и сред 18 и 20 ч. вечерта.

От Министерство на вътрешните работи обясниха, че ограниченията ще бъдат извънредно съществени, като ще се гледа деликатно всеки обособен лидер и хората, пътуващи в обособените коли. Не е изключено да има и такива, които няма да бъдат позволени да влязат в София. Глобите за непокорство и несъблюдение на полицейските разпоредби са сред 100 и 300 лева, в това число до 3 години затвор.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР