Очаква се тази вечер МВР да обяви за национално издирване

...
Очаква се тази вечер МВР да обяви за национално издирване
Коментари Харесай

Издирват рецидивиста Росен за убийствата в Нови Искър

Очаква се довечера Министерство на вътрешните работи да разгласи за национално търсене обвинен за убийството в Нови Искър. По информация на "Хоризонт " това е човек, познавал част от фамилията. Той обаче към момента не е задържан при полицейската интервенция, която се организира в региона на Нови Искър. Мъжът е с престъпно досие и е осъждан, оповестяват източници от полицията, представени от БНР.

По данни на bTV мъжът се споделя Росен.

Както към този момент стана ясно Кети е имала връзка с някогашен пандизчия, с който се разделя преди четири години. Повод за раздялата им става запознанството на дамата с Неделчо. Скоро тя се влюбва в него и заживяват дружно. След убийството другари на Кети разкриха в обществените мрежи, че тя по този начин и не могла да се отърве от някогашния си ухажор, който я следял и заплашвал.

От своя страна тя по всевъзможен метод се опитвала да покаже, че обича Неделчо и даже припомня още веднъж това с последната промяна на положението си във Facebook:

В момента тече акцията по издирването, кръгът към Росен се затваря, по данни на Министерство на вътрешните работи той е на към 50 години, лежал е за блудничество и обезчестяване.

В региона, където се организира спецакция на Министерство на вътрешните работи по отношение на убийството в Нови Искър, е открит мобилен телефон, твърди Нова телевизия.

Касапницата в Нови Искър, лиши живота на шестима души. Пет от жертвите бяха открити убити в къща, а няколко километра от там бе открит трупът на Кети Кюхова. По-ранно през днешния ден стана ясно, че тя е родом от Своге и има сестра. Тя се споделя Ивет Кюхова и живее в Лондон.

Ето какво написа тя във фейсбук: „ Моля ви спрете да ме притеснявате по какъвто и метод да е. Не се усещам подготвена да давам отговор на каквито и въпроси да е по отношение на случилото се “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР