Очаква се тази вечер МВР да обяви за национално издирване

...
Очаква се тази вечер МВР да обяви за национално издирване
Коментари Харесай

От последните минути! Мистерията се разплита, издирват Росен - бившият приятел на Кети за жестокото убийство в Нови Искър

Очаква се довечера Министерство на вътрешните работи да разгласи за национално търсене обвинен за убийството в Нови Искър. По информация на " Хоризонт " това е човек, познавал част от фамилията. Той обаче към момента не е задържан при полицейската интервенция, която се организира в региона на Нови Искър. Мъжът е с престъпно досие и е осъждан, оповестяват източници от полицията, представени от БНР.

По данни на bTV мъжът се споделя Росен.


Както БЛИЦ писа, Кети е имала връзка с някогашен пандизчия, с който се разделя преди четири години. Повод за раздялата им става запознанството на дамата с Неделчо. Скоро тя се влюбва в него и заживяват дружно.

След убийството другари на Кети разкриха в обществените мрежи, че тя по този начин и не могла да се отърве от някогашния си ухажор, който я следял и заплашвал. От своя страна тя по всевъзможен метод се опитвала да покаже, че обича Неделчо и даже припомня още веднъж това с последната промяна на положението си във Facebook:



В момента тече акцията по издирването, кръгът към Росен се затваря, по данни на Министерство на вътрешните работи той е на към 50 години, лежал е за блудничество и обезчестяване.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР