Очаква се спирането да засегне хиляди производители на авточасти и

...
Очаква се спирането да засегне хиляди производители на авточасти и
Коментари Харесай

Производителят на малки автомобили Toyota Daihatsu затваря заводи в Япония по време на разследване на фалшиви тестове за безопасност

Очаква се прекъсването да засегне хиляди производители на авточасти и техните чиновници в евентуален удар върху локалните стопански системи.

Нередностите в теста за сигурност по-рано тази година провокираха без значение следствие, което откри необятно публикувани и систематични проблеми в Daihatsu. Това е последното от нарушаванията на сигурността или други нарушавания, открити в минимум пет от огромните производители на коли в Япония през последните години.

Досега няма известия за произшествия или смъртни случаи заради фалшифицираните проби.

Daihatsu, производител на камиони и микробуси Hijet и хечбеци Mira, сподели, че е почнал да затваря някои линии в понеделник и производството е спряно във всичките четири завода в префектурите Шига, Киото и Оита, както и в централата си в Осака на вторник.

Компанията отхвърли да каже по кое време ще бъде обновено производството, до момента в който медиите оповестяват, че линиите ще бъдат спрени най-малко до януари.

Daihatsu е подразделен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР