Очаква се скоро Apple да пусне своя чип M3 от

...
Очаква се скоро Apple да пусне своя чип M3 от
Коментари Харесай

Apple вероятно работи върху M3 Mac Mini

Очаква се скоро Apple да пусне своя чип M3 от последващо потомство. Този чипсет ще е внедрен в разнообразни артикули от марката, един от които се чака да бъде новият Mac Mini PC.

Новината идва от Марк Гурман в последния му бюлетин Power On. Очевидно този нов модел сега се тества от основания в Купертино колос. Предстоящият компютър Mac е с номер 15,12, само че не е съответно упоменато дали е мини модел.

В отчета се показва, че мистериозният компютър на Apple ще включва осемядрен процесор и 10-ядрен процесор. Освен това, този чипсет ще бъде комбиниран с 24 GB RAM и ще работи с macOS Sonoma 14.1.

По отношение на спецификациите, той е много сходен на базовия модел на Mac Mini с M2. Но базовият модел разполага единствено с 8 GB RAM. Така че новият Mac Mini може да има повече оперативна памет или евентуално е вид с повече памет за базовия модел. Ако тази вест е вярна, Apple работи върху няколко M3 Mac, които включват и MacBook.

Гурман съобщи, че тези M3 Mac модели евентуално ще бъдат пуснати на пазара преди първото фискално тримесечие на 2024 година Все още не е ясно дали компанията работи и върху M3 версия на Mac Pro и Mac Studio.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР