Очаква се скаутът да изпрати доклад до парламента преди дебат,

...
Очаква се скаутът да изпрати доклад до парламента преди дебат,
Коментари Харесай

Нов холандски парламент положи клетва след победата на Вилдерс на националните избори преди 2 седмици

Очаква се скаутът да изпрати отчет до Народното събрание преди спор, евентуално идната седмица, по отношение на идната стъпка в обединението развой на образуване.

Рюте, най-дълго управлявалият министър председател на Нидерландия, ще остане на поста, до момента в който не бъде образувана и положена клетва нова коалиция. Преговорите за образуване на окончателната коалиция на Рюте лишиха към девет месеца, което е връх.

Анти-ислямската, анти-имиграционна Партия за независимост на Вилдърс завоюва 37 места в 150-местната Втора камара на Народното събрание на изборите на 22 ноември, поставяйки го в преференциална позиция за правоприемник на Рюте. Но минимум двама евентуални съдружни сътрудници се опълчват на някои от политическите му задължения, които считат за противоконституционни.

Новият обществен контракт на някогашния народен представител от християндемократите Питер Омцигт има 20 места в новия парламент, само че към този момент е не желае да се ангажира да се причисли към Вилдерс в коалиция.

Сред предизборните обещания на Вилдерс е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР