Очаква се Samsung да представи устройството на 9 августЗдравите и

...
Очаква се Samsung да представи устройството на 9 августЗдравите и
Коментари Харесай

Линията смартфони Galaxy Active се завръща с нов модел

Очаква се Samsung да показа устройството на 9 август

Здравите и издръжливи Galaxy Active телефони ще получат втори живот (снимка: Samsung)

Докато всички погледи на почитателите на Samsung са вперени в Galaxy Note 10, плануван да излезе след седмица, корейската компания работи интензивно по различен план, за който се разчу неотдавна.

Водещият производител на смарт телефони в света може да върне на пазара линията Galaxy Active с изцяло нов модел. Според изявления в интернет, устройството ще се появи на сцената напълно скоро – на 9 август.
още по тематиката
Наречен Galaxy Active, този здрав телефон на Samsung няма да се базира на новите модели Galaxy S, само че ще заеме някои механически характерности от предходните версии на флагманската смарт телефон линия.

Предполага се, че устройството ще разполага с настройка на камерата като тази на Galaxy S9 (8-мегапикселова за селфи и 12,2-мегапикселова съществена камера). Екранът ще бъде 5,2-инчов, с физически бутони в долната част. Новият смарт телефон ще разчита на процесор Exynos 9610 и операционна система Android 8.1.

С батерия 4500 мАч, Galaxy Active ще бъде ориентиран най-вече към хора, които търсят здраве телефон, кадърен да издържи дълго време на батерия. Очаква се интерес към устройството да проявят освен самостоятелни консуматори, само че и цели организации – да вземем за пример, пожарните и полицейските служби в Съединени американски щати, които ще могат да подписват покупко-продажби за смарт телефона с оператора AT&Т.

За момента няма информация дали Samsung желае да разшири линията Galaxy Active с версии, основани на най-новите модели от поколението Galaxy S. Въпреки това, според от това по какъв начин първия модел на Galaxy Active ще се продава, Samsung може да преразгледа проектите си и да продължи да развива този здрав телефон, изключително като се има поради какъв брой елементарно може да се счупи смарт телефон за 1000 $.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР