Очаква се Samsung да предложи на пазара телевизори с нов

...
Очаква се Samsung да предложи на пазара телевизори с нов
Коментари Харесай

QD-OLED телевизори се очакват от Samsung тази есен


Очаква се Samsung да предложи на пазара тв приемници с нов вид QD-OLED панели
(снимка: TheElec)

Телевизори Samsung с чисто нов вид панели може да излязат на пазара тази есен. Според корейски източници, с коро компанията ще разполага с прототипи на QD-OLED тв приемниците.

Samsung заприказва за QD-OLED технологията още преди една година. Тези нови панели съставляват хибрид от OLED и технология с квантови точки. Според източници на корейското издание, първите прототипи на такива тв приемници ще излязат през юни.
още по тематиката
Производителят Samsung Display ще достави прототипи на QD-OLED екрани на  Samsung Electronic, Sony и редица други компании. Те ще бъдат употребявани за механически проби и оценка на вероятностите за комерсиални артикули. Освен тв приемници ще бъдат основани и прототипи на QD-OLED монитори.

Ако всичко върви по проект, първите тв приемници с QD-OLED панели може да се появят на пазара още през третото тримесечие на 2021 година Миналата есен Samsung Electronics не се интересуваше изключително от QD-OLED панелите, само че в този момент компанията може да промени отношението си към тях, в случай че Samsung Display може да усили индустриалния потенциал.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР