Очаква се съдът да сложи точка на делението в .

...
Очаква се съдът да сложи точка на делението в .
Коментари Харесай

Pазочарованите избиратели водят към нови избори

Очаква се съдът да постави точка на делението в.

" В партиите разделят депутатски места. Когато партията е направила по този начин устави си, както - от водача да зависи кой къде ще бъде спретнат, при намаляващ запас кадровите борбата се ожесточават ", разяснява политологът Георги Киряков в студиото на  " България заран ".

Вътрешнопартийните борби

По думите му задачата на Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от е била да задържи партията под собствен надзор в тази борба. 

" Въпросът е къде е зародил разногласието. От една страна е Пеевски като глобен по " Магнитски ", като евроатлантик, въпреки това знаем пристрастността на Доган към Русия. Виждаме делба на властови запас, макар че до момента не е имала проблем с тази делба ", сподели политологът.

В ефира на Bulgaria ON AIR психологът д-р Пламен Димитров констатира, че българската политическа класа трудно и зрелищно се самоубива пред гласоподавателите, които нямат доверие в това което виждат. 

" Свидетели сме на изтъняване на доверието, властохолизъм, виждаме персони със недоброкачествен егоизъм, който показват за лидерски позиции. Всичко това демонстрира, че трябват систематични, а не козметични промени, няма да стане нито с разбърквания, нито с юридически регистрации ", сподели психологът. 

На гласоподавателя се внушава, че гласът му не трансформира нищо

И двамата са уверени, че отдръпването на гласоподавателите ще продължи, както и отливът от систематичните партии в посока по-радикалните.

" В невразата си гласоподавателят е доста елементарно да бъде манипулиран. Близо 1/3 от негласувалите са хора, които живеят градивно - имат специалност, реализация, бизнеси и си споделят " мътната вода не е изтекла още, можем и без тях ". Избирателите са още по-разколебани в сравнение с предходните избори, това е нещастието в която живеем. Фасадната народна власт няма да се промени от вътрешната страна, желаят да нагнетят в гласоподавателя подправеното съзнание, че от него нищо не зависи, а е тъкмо противоположното ", сподели доктор.

За смяна във всички партии в метода на привличане на електората прикани политологът в студиото.

Задават се нови избори

" И Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, и останалите политически водачи би трябвало да си дадат сметка - или да се оттеглен, или да зададат нов звук, който да е по-приемлив за демократичните основи на страната. Иначе отиваме към един източен модел - не толкоз съветски, който китайски ", предизвести Киряков.

Очакванията му са разочарованите от " "  да не отидат да гласоподават или да поддържат по-радикални партии като " "  и Има Такъв Народ. 

Гостите с огромна възможност чакат да има следващ несполучлив опит за постоянно държавно управление и нови предварителни избори при започване на 2025 г. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР