Очаква се премиерът на Република Северна Македония Димитър Ковачевски да

...
Очаква се премиерът на Република Северна Македония Димитър Ковачевски да
Коментари Харесай

Димитър Ковачевски ще говори на днешната сесия на парламента в Скопие

Очаква се министър председателят на Република Северна Македония Димитър Ковачевски да приказва на днешната сесия на Народното събрание. Депутатите разискват предлагането за пристъпване към изменение на конституцията.

Ние твърдо имаме вяра, че през днешния ден като страна ще създадем първата решителна стъпка към стремежи прогрес на Северна Македония, ще стоим гордо и ще използваме историческата опция за реализиране на стратегическата цел – пълноправно участие в Европейския съюз. Днес е денят, в който ще стане ясно кой в действителност желае страната да стане просперираща страна, членка на Европейски Съюз и кой блокира европейското бъдеще на жителите, написа в позиция на министерския съве на РСМ.

Става дума за промени, които не заплашват нито един детайл на идентичността и отварят пътя към Европейски Съюз, написа още в позицията. От държавното управление даже чакат всички 120 депутати да проявят държавническо държание, да бъдат на висотата на задачата и да обезпечат по-добро бъдеще за всички жители, чиито представители са.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР