Очаква се по-късно днес европейският комисар по конкуренция да обяви

...
Очаква се по-късно днес европейският комисар по конкуренция да обяви
Коментари Харесай

ЕС повдига антимонополни обвинения срещу компанията Amazon

Очаква се по-късно през днешния ден европейският комисар по конкуренция да разгласи повдигането на публични антимонополни обвинявания против софтуерния колос Inc., заяви във вторник " Файнешъл таймс ", базирайки се на два неназовани източника, осведомени с въпроса.
Според същата информация фокус на следствието е бизнес практиката на компанията да дава пазарно място на нейната платформа за продавачи от трети страни, въпреки в това време Amazon да е техен съперник. По-конкретно, проверяващите европейски органи преглеждат опцията Amazon да е употребила информацията, получена от продавачите от трети страни, в опит да се конкурира с тях на пазара.
 Само за седмица Безос продаде акции от Amazon за 3 милиарда $ Само за седмица Безос продаде акции от Amazon за 3 милиарда $
Главният изпълнителен шеф на Amazon Джеф Безос е продал акции от компанията за над 3 милиарда $ единствено за една седмица, оповестява C...
Световният колос в електронна търговия и неговият заоблачен бизнес към този момент бяха подложени на сходни следствия в Канада и Съединени американски щати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР