Очаква се първата вълна от семейства мигранти, които нямат време

...
Очаква се първата вълна от семейства мигранти, които нямат време
Коментари Харесай

Хиляди семейства мигранти са готови да побързат да кандидатстват отново за подслон в Ню Йорк от тази седмица

Очаква се първата вълна от фамилии мигранти, които нямат време в системата за заслон на Голямата ябълка, да се втурне в градските центрове за наново приемане тази седмица обезверено се пробват да възобновят жилищата си, финансирани от данъкоплатците.

Градът е издал 4300 вести на мигранти с деца, предупреждаващи, че техният 60-дневен престой в препълнени градски приюти изтича през идващите дни, като се изисква от тях да аплайват още веднъж - само че с разбирането, че всички новопристигнали търсещи леговище ще получат първа опция петна, споделиха източници.

Ако фамилиите, които аплайват още веднъж, не получат места незабавно, те ще бъдат изпратени в специфични центрове за отмора, с цел да изчакат, до момента в който се освободи място, споделиха градските управляващи.

Кметът Ерик Адамс разгласи през октомври, че фамилиите на мигранти ще би трябвало да аплайват още веднъж за място в тясната градска система за заслон на всеки 60 дни - като самотните мигранти би трябвало да вършат това на всек...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР