Очаква се откриването на плажния сезон за всички почиващи в

...
Очаква се откриването на плажния сезон за всички почиващи в
Коментари Харесай

Албания отваря плажовете си в края на месеца

Очаква се откриването на плажния сезон за всички почиващи в Албания да стане факт през последния уикенд на месеца - на 30-31 май.

Това разгласи шефът на Националната организация по туризъм Корнелия Феризай, като акцентира, че в съдействие със структурите за настаняване и със стопанисващите плажовете субекти са подхванати ограничения за физическо разстояние.

На плажовете чадърите ще са на разстояние 3,5 метра един от различен, а по плажовете ще има хора, които ще следят за спазването на ограниченията.

Дори и във водата почиващите няма да бъдат допускани на разстояние по-малко от 3,5 метра от хора, с които не са от едно семейство.

В хотелите храната няма се предлага на „ шведска маса ", а на почиващите че бъде сервирано в стаята, заяви уеб сайтът „ Ина ".

Мерките плануват на 10 квадратни метра да има единствено 4 членове от едно семейство. Ще има засилени ограничения за сигурност в асансьора, при потреблението на оборудванията за отдих, сауни, басейни и плажа.

Здравен координатор ще мери заран и вечер температурата на гостите в хотела.

Директорът на Националната организация по туризъм съобщи, че този протокол ще дефинира ограниченията за сигурност, които субектът би трябвало да съблюдава, с цел да упражнява своята активност по време на туристическия сезон. Той ще бъде документ за сигурност за задграничните туристи, които чакат да дойдат в Албания.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР