Очаква се няколко нови серии смартфони да бъдат пуснати през

...
Очаква се няколко нови серии смартфони да бъдат пуснати през
Коментари Харесай

Серията Realme 11 ще бъде пусната през май

Очаква се няколко нови серии смарт телефони да бъдат пуснати през май в Китай – сериите Vivo S17, Oppo Reno 10 и Honor 90. Днес Realme пусна промоционално изображение и удостовери, че ще разгласи новата си серия Realme 11 също през май.

Промоционалното изображение не разкрива нищо значително за Realme 11. Кръглият дизайн, който може да се види, допуска, че серията Realme 11 ще има кръговиден модул на камерата.

Припомняме, че Realme 11 Pro неотдавна бе забелязан с кръговиден модул на камерата в фотоси, които се появиха посредством узаконяването му от TENAA.

Вече са известни спецификациите на Realme 11 Pro и 11 Pro+. Очаква се серията да включва и някои други модели, в това число главния Realme 11 5G. Засега обаче детайлностите за моделите (без Pro) не са известни.

Realme 11 Pro и 11 Pro+ ще дойдат с 6,7-инчов AMOLED FHD+ екран с извити ръбове. Твърди се, че и двете устройства ще бъдат оборудвани с чипсет Dimensity 1080, ще имат до 16GB RAM и до 1TB памет за предпазване. Телефоните ще имат 5000mAh батерия и ще работят с Android 13, както и интерфейса Realme UI 4.0.

Realme 11 Pro ще има 100MP камера, съпроводена от 2MP датчик за макро фотоси, до момента в който Pro+ ще има 200MP камера, 8MP обектив за ултраширокоъгълна оптика и 2MP датчик за макро фотоси. Моделът Pro ще поддържа 33W бързо зареждане, а Pro+ – 67W бързо зареждане.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР