Очаква се най-големите групи за луксозни стоки, като Richemont, LVMH

...
Очаква се най-големите групи за луксозни стоки, като Richemont, LVMH
Коментари Харесай

Гривни за 3000 паунда срещу маратонки за 400 паунда: Състоянието на луксозния пазар ще се разминава

Очаква се най-големите групи за първокласни артикули, като Richemont, LVMH и Hermès, да усилят преднината си пред по-слабите си съперници, защото най-богатите в света се нахвърлят на чанти и бижута с най-високи цени.

Анализаторите чакат разликата в представянето сред елитните марки на пазара и тези, желани от амбициозните купувачи, които спомогнаха за дълголетен първокласен взрив, само че в този момент се отдръпват под натиска на инфлацията, да се разшири в допълнение, защото растежът на промишлеността се забавя през идната година.

Докато най-големите играчи в първокласната промишленост – в това число LVMH, Hermès, Kering и Prada – се приготвят да показват своите годишни резултати за 2023 година през идващите седмици, анализаторите чакат това разминаване да стане по-остро.

„ Ще забележим по-нататъшната поляризация на тази промишленост по два метода: първо с по-големите марки, които превъзхождат по-малките ... и горният завършек на пирамидата превъзхожда по-амбициозните “, сподели Едуард О...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР