Очаква се на COVID-19 да стане доминиращ в Гърция до

...
Очаква се на COVID-19 да стане доминиращ в Гърция до
Коментари Харесай

Вариантът Делта на коронавируса ще доминира в Гърция

Очаква се на COVID-19 да стане преобладаващ в Гърция до края на август. Това е още една причина хората да се имунизират, съобщи през днешния ден президентът на Националната организация за публично здраве, представен от БГНЕС.

Панайотис Аркуманеас съобщи пред ефирен канал, че разновидността към този момент се популяризира в Атина, Крит и Коринт. " Вече обявихме 11 случая на разновидността Делта и през днешния ден се чака да бъдат оповестени повече “, сподели той пред телевизия Skai. " Тези, които не са имунизирани, са изложени на голям риск “, продължи той и добави, че характерният вариант е с 50-60% по-заразен от английския. " За да преминем през лятото, би трябвало да бъдем имунизирани “, добави той.
 Делта разновидността: за какво през лятото може да стане рисково Делта разновидността: за какво през лятото може да стане рисково
До края на август Делта разновидността ще предизвиква 90% от новите случаи на болест с ковид в Европейски Съюз, предвиждат от Европейския център за...

Спешна среща за разискване на разпространяването на разновидността Делта в страната се организира през днешния ден под управлението на заместник-министъра на гражданска отбрана Никос Хардалиас и специалиста по инфекциозни заболявания Сотирис Циодрас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР