Очаква се на 12-ти март санкциите на Европейския съюз срещу

...
Очаква се на 12-ти март санкциите на Европейския съюз срещу
Коментари Харесай

Очаква се Европарламентът да удължи с още 6 месеца санкциите срещу Русия

Очаква се на 12-ти март глобите на Европейския съюз против Русия да бъдат продължени с още 6 месеца. Това сподели заместник-председателят на групата на ЕНП в Европейския парламент Андрей Ковачев. Той добави, че през идната седмица Европейският парламент ще дебатира по тематиката за Минските съглашения и намирането на мир в Украйна, Кримския полуостров и Севастопол, съобщи „ Фокус “.
„ Ограничителните ограничения ще са същите като тези през миналите 6 месеца. Дипломатически, самостоятелни. Ограничение за икономическите връзки с Крим и Севастопол, свързващи се със възбрана за импорт от артикули от Крим и Севастопол. Ограничаване на търговията и вложенията във връзка с избрани браншове, възбрана за даване на туристически услуги в тези области, както и възбрана за експорт на някои артикули и технологии “, изясни той.
Андрей Ковачев сподели още, че за жалост не се вижда позитивно развиване в обстановката с Украйна. Той посочи, че по принцип ограниченията против Руската федерация изтичат на 15-ти март. „ Международното право не може да бъде променено. Юридически Кримският полуостров е част от Украйна “, сподели още заместник-председателят на групата на ЕНП в Европейския парламент и добави, че по този въпрос взаимни отстъпки не могат да се позволяват.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР