Очаква се Microsoft да представи финалната версия на по-късно тази

...
Очаква се Microsoft да представи финалната версия на по-късно тази
Коментари Харесай

Една седмица щури предложения от Godeal24: Windows 10 само за $8,19!

Очаква се Microsoft да показа финалната версия на по-късно тази година. Актуализацията ще бъде безвъзмездна за всички, които се обновяват от Windows 10, тъй че в случай че планирате да употребявате най-новата операционна система на софтуерния колос, в този момент е най-подходящия миг да си вземете настоящата към сегашен ден версия на Windows 10, изключително в случай че употребявате остаряла Windows 7 или Windows 8,

В същото време ние не знаем каква ще бъде Windows 11. Microsoft реализира разбъркан триумф с операционните системи, като Windows 8 бе съвсем злополука и никой не може да каже, дали това няма да се случи още веднъж с Windows 11. Всичко това значи, че не е неприятна концепция да се придържате към изпитаната към този момент версия на Windows, каквато е Windows 10.

Добрата вест е, че в случай че планирате да употребявате Windows 10, интернет магазинът започва ликвидация, в границите на която ОЕМ продуктовият ключ на Windows 10 се предлага единствено за $8,19 след потребление на специфичната отстъпка. Това е толкоз фантастично предложение, че сигурно си коства да бъде тествано.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР