Очаква се Маккарти да каже на парламентарната партия на Камарата на представителите, че разследването за импийчмънт на Байдън е следващата логична стъпка

...
Очаква се председателят на Камарата на представителите Кевин Маккарти да
Коментари Харесай

Очаква се председателят на Камарата на представителите Кевин Маккарти да направи решителна позиция на специална конференция в четвъртък относно разследванията сред републиканците в Камарата на представителите, че започването на разследване за импийчмънт на президента Джо Байдън е следващата логична стъпка, казаха запознати източници пред CNN.

Развитието идва, когато калифорнийският републиканец сигнализира за почивка, както CNN съобщи по-рано, че се приближава към придвижване напред с подобно разследване, свързано с бизнес сделките на сина на президента Хънтър.

През последните седмици Маккарти лично каза на републиканците, че планира да започне разследване за импийчмънт на Байдън и се надява да започне процеса до края на септември, според множество източници от Републиканската партия, запознати с разговорите. Въпреки че Маккарти вече публично заплаши, че ще започне разследване, източници казват, че Маккарти е изпратил още по-силни сигнали за намеренията си зад затворени врати.

Punchbowl за първи път съобщи за очакваното съобщение на Маккарти относно разследване за импийчмънт.

 Представител Кен Бък говори с репортери пред Камарата на представителите в сградата на Капитолия на 31 май във Вашингтон, окръг Колумбия. class= Конгресменът Кен Бък говори пред репортери пред Камарата на представителите в сградата на Капитолия на 31 май във Вашингтон, окръг Колумбия. Анна Мънимейкър/Гети изображения

Очакваната следваща стъпка също идва, когато Маккарти полага основите, за да аргументира пред членовете на Камарата на републиканците, че трябва да запазят правителството финансирано, за да могат да продължат всички тези разследващи теми. Правителството е изправено пред краен срок за финансиране до края на този месец, за да предотврати спирането на правителството.

Но новините от вторник ще отбележат истинските усилия на Маккарти да започне да върви напред и да накара републиканските скептици в Камарата на представителите да продължат. Запознат източник казва, че Маккарти няма да постави нищо на пода, докато не разберат какви са числата. Ръководството на републиканците в Камарата на представителите ще трябва официално да разбие гласовете в даден момент, което все още не е направило.

Ръководените от Камарата на представителите разследвания на Републиканската партия все още не са предоставили преки доказателства, че президентът се е облагодетелствал финансово от чуждестранните бизнес сделки на Хънтър Байдън.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР