Очаква се Левски да стартира новото първенство без дългове към

...
Очаква се Левски да стартира новото първенство без дългове към
Коментари Харесай

РАЗКРИТИЕ: Ето коя фирма ще покрие дълговете на Левски

Очаква се Левски да започва новото състезание без задължения към Национална агенция за приходите. За задачата на " Герена " ще се обвържат със съдействие с " Money+ ", оповестява " Мач Телеграф ". Компанията, която влезе през предишното лято в Локомотив, още тогава е проявявала интерес към " сините ". Двете страни обаче не съумяха да стигнат до съществено съдействие. Твърди се, че Сираков им е отказал да водят договаряния за акциите, част от които бяха пуснати сега в продажба, с цел да се наберат пари, с които да се чистят задълженията към хазната.

Запознати обаче настояват, че от компанията са създали оферта на Левски, каквато не може да се откаже. " Сините " ще получат рамо от 12 милиона лв., с което да сложат завършек на тъгите си с хазната. Както е известно, оттова взеха решение да прибират прочут % от облагите на " Герена " вместо да реализират ново разсрочване. Причината е, че от Левски не покриваха постоянно месечните вноски. Този проблем ще отпадне в този момент.

Тази помощ обаче няма да бъде безплатна, както би им се желало на почитателите на отбора. Сделката ще бъде обвързана с клубния магазин. Кмпанията ще прибира % от облагата от фланелки и други продукти. Обсъждани са разнообразни разновидности за погашение - 3,5 или 10 години. В последна сметка се счита, че двете страни са се разбрали това да стане за десетилетие, с цел да може въпреки всичко част от продажбите да влизат и в клубната каса за заплащането на заплати и други разноски.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР