Очаква се Крис Кристи да обяви, че прекратява президентската си

...
Очаква се Крис Кристи да обяви, че прекратява президентската си
Коментари Харесай

Крис Кристи отпада от президентската надпревара за 2024 г.

Очаква се Крис Кристи да разгласи, че приключва президентската си акция за 2024 година в сряда вечерта в още един знак, че съпротивата на републиканците против любимеца Доналд Тръмп се стопява, защото някогашният президентът върви към номинацията на партията си за втори мандат в Белия дом, съгласно Асошиейтед прес и Блумбърг.

Бившият губернатор на Ню Джърси беше дълготраен претендент в първичните избори на републиканците и се бореше да пробие над едноцифрено число в анкетите на надпреварата, до момента в който се пробва да подкопае крепостта на Тръмп в Републиканската партия. Той беше изправен пред напън да приключи акцията си и да поддържа някогашния дипломат в Организация на обединените нации Ники Хейли в опит да увеличи възможностите й да завоюва първичните избори в Ню Хемпшир на 23 януари, където Тръмп води в социологическите изследвания.

Кристи публично започва своята кандидатура през юни 2023 година, наричайки Тръмп „ наскърбен, сърдит човек “, който би трябвало да бъде дисквалифициран от президентския пост. Той насочи ужасни пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР