Очаква се корабите да останат на всички пристанища в страната,

...
Очаква се корабите да останат на всички пристанища в страната,
Коментари Харесай

Общонационална стачка ще парализира Гърция

Очаква се корабите да останат на всички пристанища в страната, а самолетните полети да бъдат анулирани

Гърция се готви за общонационална стачка на 16 март, поради трагичната влакова злополука край Лариса, при която починаха 57 души. Днес в памет на жертвите, публицисти в цялата страна започнаха 24 часов митинг.

В четвъртък цялата страна ще бъде парализирана от национална стачка, а превозът отчасти блокиран. Заради мобилизацията се чака корабите на крайбрежното корабоплаване да останат на всички пристанища в страната, а самолетните полети да бъдат анулирани.

Синдикати приканват даже гимназиалните учители да се причислят към общонационалната стачка. 24 часа по-рано през днешния ден гръцки журналистипротестират в памет на жертвите на влаковата злополука край Лариса.

От 5:00 часа тази заран медиите не излъчват вести и настоящи излъчвания, а единствено филми и музикални стратегии. Освен публицистите в стачката вземат участие техническите сътрудници в частните и държавни медии, както и чиновниците в пресцентровете на министерствата. Гръцките публицисти стачкуват ден преди общата национална стачка, оповестена от гръцките синдикати за на следващия ден, с цел да могат тогава да отразяват митингите.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР