Очаква се индийските фондови пазари да се активизират, ако Нарендра

...
Очаква се индийските фондови пазари да се активизират, ако Нарендра
Коментари Харесай

Инвеститори се обзалагат, че изборната победа на Нарендра Моди ще удължи бума на фондовия пазар в Индия

Очаква се индийските фондови пазари да се засилват, в случай че Нарендра Моди завоюва трета изборна победа тази година, макар че вложителите се опасяват, че облагите на показателя са насъбрани на разтегнати оценки.

Завидното икономическо показване на страната, което е в основата на мощните корпоративни облаги, и политическата непоклатимост при премиера подхранват възходящите настроения измежду вложителите, като МВФ предвижда, че Индия ще нарасне с 6,5% през това време година и идната.

Индексът BSE Sensex доближи рекорден връх този месец, като се повишаваше всяка година от 2016 година насам, до момента в който общата стойност на неговия пазар на акции към този момент засенчи Хонконг. Някои анализатори не виждат причина, заради която годините на пазарни облаги да не продължат.

„ Индия има най-хубавите дълготрайни вероятности за напредък в района, корпоративният бранш показва способността си да трансформира мощния стопански напредък в облаги и възвращаемостта на фондовия пазар, ” сподели Сунил...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР