Очаква се хиляди българи да посетят новите молове в Гюргево,

...
Очаква се хиляди българи да посетят новите молове в Гюргево,
Коментари Харесай

Два чисто нови мола в Гюргево побъркаха Русе

Очаква се хиляди българи да посетят новите молове в Гюргево, които се откриват до дни.

Русе и 70-хилядния румънски град Гюргево от другата страна на Дунав мост в последните десетилетия са съвсем като един град.

Границата остава единствено условност, която ще бъде отстранена с влизането на двете страни в Шенген.

Така тази част от Европейски Съюз ще се трансформира в извънредно перспективна икономическа зона.

В момента Гюргево се развива по-успешно от Русе, защото Румъния се развива изпреварващо и е водач по стопански растеж в Европейски Съюз.

До дни там ще бъдат открити два нови мола.

Shopping Park и Aurora Mall ще бъдат тържествено открити през март 2023 година в Гюргево

Shopping Park Giurgiu и Aurora Mall ще бъдат открити през март 2023 година и съставляват две от най-големите вложения в община Гюргево, които ще основат работни места и ще допринесат доста за локалния бюджет.



„ Square 7 Properties стартира строителните работи за търговски парк, в община Гюргево, на повърхност от 7 000 кв.м в непосредствена непосредственост до супермаркет LIDL, ситуиран на бул. Академик Мирон Николеску.

Според строителя комерсиалният център се отдава чартърен на марки като Hervis, New Yorker, Noriel, Kik, Sinsay, CCC, Superzoo, House, Numero Uno, Flanco и DM, към които се прибавя и първият ресторант KFC в окръг Гюргево.

Проектът се създава в партньорство с белгийския капиталов фонд Mitiska REIM, а основен реализатор е австрийската компания Strabag.

Вторият търговски център Aurora Mall ще е с повърхност от над 20 000 кв. м и ще бъде построен до супермаркет LIDL, намиращ се на бул. Михай Витязул.

 Според градоустройствения проект Aurora Mall ще разполага със супермаркет с повърхност от над 5000 кв. м, а Altex и H&M са измежду магазините, които са наели площи “, осведомят от кметството на Гюргево.



 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР