Очаква се Галена да обяви съвсем скоро новината за раздялата

...
Очаква се Галена да обяви съвсем скоро новината за раздялата
Коментари Харесай

След дълги години: Галена сложи край на връзката си

Очаква се Галена да разгласи напълно скоро новината за раздялата си с колоса „ Пайнер “. Тя прекара дълги години там, а точно те я изстреляха на върха. Фолкпевицата е взела съществено решение да продължи да се самопродуцира и е прекратила договорните си връзки с музикалната компания на инж. Димитър Димитров. Не е ясно по какъв метод са се разделили двамата, дали са останали в положителни връзки.

Ясно е единствено, че мегазвездата не попада на никое място в „ Пайнер “. Припомняме, че Галена е част от " Пайнер " от 2003 година, като през 2021-ва се заприказва, че договорът й с компанията е изминал и тя не желае да го възобновява - липсва от новия календар. Галена мълчи за огромните промени в живота си. Очакваме напълно скоро да проговори.

 Галена през годините безусловно се изстреля на върха. Участията са й невъобразим ваучър, а тя самата няма слаба ария. Дуетът й с Емрах “Eргенът “ предходната година взриви всички ранглисти. Малки и огромни запяха с цялостно гърло. Надяваме се, че раздялата с колоса „ Пайнер “ няма да се отрази на блестящата кариера на звездата.

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР