Очаква се финансовото министерство да обяви план-сметката за предстоящите предсрочни

...
Очаква се финансовото министерство да обяви план-сметката за предстоящите предсрочни
Коментари Харесай

Финансовото министерство де факто ще каже - Слави Трифонов или Бойко Борисов лъже за цената на изборите

Очаква се финансовото министерство да разгласи план-сметката за идните предварителни парламентарни избори , планувани за 11-ти юли, написа БГНЕС. Преди дни за това подсети и някогашният финансов министър Кирил Ананиев, предавайки поста на своя правоприемник Асен Василев от служебния кабинет. За задачата Ананиев е изпратил писмо до всички държавни институции, в това число Централната изборна комисия (ЦИК), да изпратят своите оферти в министерството.
Цената на вота стана и причина за замяна на взаимни обвинявания сред водачите на ГЕРБ и " ИТН " – Бойко Борисов и Слави Трифонов.
 Любен Дилов-син: Със Слави Трифонов се разделихме поради политика Любен Дилов-син: Със Слави Трифонов се разделихме поради политика
Политиката разделила тогавашните другари Слави Трифонов и Любен Дилов. Това призна в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия Дилов-син. Преди го...
" За тези избори бяха дадени 150 000 000 лв. - за машини, за имунизиране на членовете на изборните комисии. За осем работни дни излиза, че това шоу в Народното събрание коства по 19 000 000 лв. дневно. Хубаво, че го закриха, тъй като щяха да банкрутират страната ",, обвинявайки новите обединения в Народното събрание, че не са образували държавно управление.
" Борисов отново лъже. Той милионите ги няма за нищо и ги размята както си желае. В случая лъжата на Борисов е обвързвана с разлика от 14 000 000 лв.. А 14 000 000 лв. са извънредно доста пари. Явно не и за Борисов. За 14 000 000 лв. може да бъде закупен един медицински хеликоптер , който да избавя човешки животи ", в коментар на профила си във Фейсбук.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР