Очаква се до края на седмицата движението по бул.“Цар Освободител“

...
Очаква се до края на седмицата движението по бул.“Цар Освободител“
Коментари Харесай

Пускат движението по жълтите павета до края на седмицата

" Очаква се до края на седмицата придвижването по бул. “Цар Освободител “ да бъде възобновено. Пренарежданетона жълтите павета, което се прави там, е завършило ". Товаказа зам.-кметът по строителствона СОАнгелДжоргов, който ревизира обекта.Той разяснява ибелите ивиципо част от паветата, които, по думите му састара маркировка,като посочи, че те се почистват по най-щадящия метод, само че че това са остарели истински павета и такива недостатъци са вероятни.

По план пренареждането на жълтите павета се прави в обсега единствено на платната за интензивно придвижване на бул. “Цар Освободител “ от бул. “Васил Левски “ до ул. “15-ти ноември “.Кръстовището пред постройката на Българска академия на науките, което е отворено за придвижване, не е част от обсега на плана, разясни Ангел Джоргов.

Във връзка с паветата с бели линии, чиито фотоси се разпространиха в обществените мрежи и провокираха вълна от отвращение, Джоргов изясни, че те към този момент са почистени, само че по този начин, че да не бъдат развалени.

По думите му, в случай че новата технология за пренареждане се окаже сполучлива, ще се приложи поетапно и в други зони с жълти павета. Гаранционният период на обекта е 8 години, добави Ангел Джоргов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР