Очаква се до края на март България да разполага с

...
Очаква се до края на март България да разполага с
Коментари Харесай

До края на март се очаква да разполагме с линейка за труднодостъпни места

Очаква се до края на март България да разполага с кола за спешна помощ, която да може да стига до труднодостъпни места. Доброволци проведоха дарителската акция за събиране на нужните средства, оповестява БНР.

Идеята за оборудването на медицинския автомобил за тежки терени е на доброволците от " Аварийно избавяне Пловдив " и клуб " Офроуд Пловдив ". Целта е да се реагира бързо и съответно на произшествия при труднодостъпни места в планините.
Жена със подозрения за инсулт умря, от четири лечебни заведения отказали да я одобряват
58-годишна жена е умряла, откакто няколко лечебни заведения в София са отказали да я одобряват. Тя е била със подозрение за мозъчен кръвоизлив. З...
Прочети повече
За да осъществят концепцията си доброволците провеждат дарителска акция. Със събраните средства към този момент е платен подобаващ автомобил и нужното здравно съоръжение за него. За първата избавителна офроуд кола за спешна помощ са нужни още сред 7 и 8 хиляди лв.. 

Георги Влайков, ръководител на съдружие " Аварийно избавяне Пловдив " сподели, че към този момент е закупен автомобила, сега се работи по него, с цел да се оборудва с здравна инсталация. Може би едно от преимуществата на тази машина пред един възможен хеликоптер е, че тази машина може да въври във всякакво време. Докато при неприятно време един хеликоптер ще каже: Ние не можем да летим, тъй като метеорологичните условия не разрешават, сподели Влайков.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР