Очаква се до дни Христо Сираков да влезе зад решетките,

...
Очаква се до дни Христо Сираков да влезе зад решетките,
Коментари Харесай

Топ новина! Христо Сираков зад решетките! Доставял лесни жени на Божков

Очаква се до дни Христо Сираков да влезе зад решетките, написа show.bg.

Застаряващият плейбой, прочут още като Ицо Стоте Манекенки, е разследван сега от Министерство на вътрешните работи. Според изнесената информация той е доставял компаньонки на обвинения Васил Божков.

До забележителната позиция – да обезпечава леки дами на Черепа – Сираков се издигнал след ареста на двамата от елитните сутеньори в София – Росен Чолов-Чолата и Дани Обувката.

Именно в тази си роля Стоте манекенки осигурявал по няколко хиляди лв. надник на елитни миски. От тях се желало да дадат всичко от себе си, до момента в който били в обсега на Божков и доближените му.

А за 64-годишния сякаш плейбой имало солидно заплащане.

Това компенсирало всичките насмешки и обиди, които Сираков постоянно обира. Неведнъж или два пъти дъртият към този момент палавец е одумван за това, че парадира за любовни афери с млади дами.

Именно този му контакт с настоящи все още плеймейтки му осигурявал обаче елементарен достъп до млада плът, която да предложи на платежоспособния си клиент, добавя изданието. И той гледал да се възползва от всяка опция.

Развръзката по следствието се чака до няколко дни. Източниците са безапелационни, че се обработва последната информация по случая, преди Сираков да се озове за дълго зад решетките.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР